Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Netikėta P.Jaskūno mirtis sukrėtė „Žalvarinį“, „Skamp“ ir Mikutavičių: „Jis buvo žmogus-rokenrolas“

Po Lietuvos muzikos pasaulį apskriejusios žinios apie netikėtą žinomo bosisto Pauliaus Jaskūno mirtį, jo bičiuliai ir kartu dirbę muzikantai dalijasi jautriais prisiminimais. Kolegų širdyse Paulius išliks kaip šilta ir linksma asmenybė.
Paulius Jaskūnas, Marijonas Mikutavičius, grupės „Žalvarinis“ ir „Skamp“
Paulius Jaskūnas, Marijonas Mikutavičius, grupės „Žalvarinis“ ir „Skamp“ / Pauliaus Peleckio, Žygimanto Gedvilos ir socialinių tinklų nuotr.
Temos: 2 Mirtis Netektis

Skaudi žinia apie bosisto Pauliaus Jaskūno mirtį pasiekė dainininką Robertą Semeniuką. Juos kartu siejo ne tik bendri muzikiniai projektai, bet ir artima draugystė.

„Liūdna žinia. Į amžinybę iškeliavo draugas, puikus muzikantas – Paulius. Grojome su juo daug projektų, įvairiose grupėse, nuo metalo iki pop žvaigždžių. O kiek nuotykių kartu patyrėm! Pažintis prasidėjo dar Kelpšos rūsiuose. Žmogus-rokenrolas! Visad linksmas ir optimistiškas. Labai gaila… Užuojauta artimiesiems ir visiems kas jį pažinojo. Ilsėkis ramybėje, Pauliau…“, – feisbuke rašė R.Semeniukas.

Liūdna žinia. Į amžinybę iškeliavo draugas, puikus muzikantas - Paulius. Grojome su juo daug projektų, įvairiose...

Posted by Robertas Semeniukas on Friday, April 26, 2024

Liūdesio neslėpė ir dainininkė Erica Jennings, kuri Paulių atsimena kaip nuostabų bosistą bei šiltą asmenybę.

„Labai liūdnos žinios. Paulius turėjo plačią šypseną ir didelę širdį. Jis buvo be galo malonus žmogus ir fantastiškas bosistas. Reiškiu giliausią užuojautą jo šeimai ir artimiesiems. Ilsėkis ramybėje, Pauliau“, – rašė E.Jennings.

Very sad news today. Paulius had a bright smile and a big heart. He was a lovely man and a fantastic bassist. My deepest condolences to his family and loved ones. Rest in Peace Paulius. 🕊️❤️

Posted by Erica Jennings on Friday, April 26, 2024

Užuojautą išreiškė ir muzikantas Viktoras Diawara, kuris sakė, kad bosistas Paulius Jaskūnas ne kartą koncertavo kartu su grupe „Skamp“.

„Labai liūdna žinia tokią gražią dieną... Paulius ilgą laiką grojo su „Skamp“ ir visada buvo geros nuotaikos ambasadorius grupėje. Užuojauta artimiesiems ir visiems jį pažinojusiems. Ilsėkis ramybėje, Pauliau...“ – rašė V.Diawara.

Labai liūdna žinia tokią gražią dieną...Paulius ilgą laiką grojo su SKAMP ir visada buvo geros nuotaikos ambasadorius...

Posted by Victor Diawara on Friday, April 26, 2024

Muzikos agentūros „M.P.3.“ vadovas Vaidas Stackevičius bosistą J.Jaskūną prisimena vieną iš talentingiausių muzikantų.

„Paulius buvo toje auksinėje Jurgos grupėje, po kurios kojomis krito ir Lietuva, ir MTV Europos apdovanojimas. Prisijungęs „Aukso pievos“ pristatymo turui, grupėje ir pasiliko. Jo bosinė gitara skamba Jurgos albumuose „Instrukcija“, „+37° (Goal of Science)“, kiek pamenu, Paulius prisidėjo prie dainos „Per silpna“ sukūrimo. Pauliaus bosą taip pat galima išgirsti Marijono, „Žalvarinio“, „Merlin“, „My Favourite Gun“ įrašuose. Dažnai matytas koncertuose, grojo su geriausiais ir pats tokiu buvo. Uždaro būdo, atsiverdavo tik arčiau prisileidęs. Daug keliauta ir daug koncertų sudalyvauta. Pastaruoju metu matėmės rečiau, bet visuomet taip pat šiltai, turėjo didelę širdį. Ilsėkis ramybėje, bičiuli! Gera buvo pažinoti. Smarkiai per anksti tavęs netekome... Anapus ką tik smarkiai padaugėjo rokenrolo“, – gerų žodžių apie P.Jaskūną negailėjo V.Stackevičius.

Paulius buvo toje auksinėje Jurgos grupėje, po kurios kojomis krito ir Lietuva, ir MTV Europos apdovanojimas....

Posted by Vaidas Stackevičius on Friday, April 26, 2024

Pauliaus gedi ir dainininkas Marijonas Mikutavičius. Muzikantai ne kartą buvo susitikę scenoje.

„Ilsėkis, nerami siela“, – rašė M.Mikutavčius.

Ilsėkis, nerami siela.

Posted by Marijus Mikutavicius on Friday, April 26, 2024

Žmonės.lt primena, kad ketvirtadienio vakarą policijos departamentas pranešė, kad sostinės Karoliniškių mikrorajono namo kieme rastas galimai pro langą iškritęs vyro kūnas. Penktadienio rytą paaiškėjo, kad miręs asmuo – garsus muzikantas Paulius Jaskūnas.

Paulius Jaskūnas grojo grupėse „Skamp“, „Upėlakis“, „Žalvarinis“. Koncertavo su Marijonu Mikutavičiumi, Viktoru Diawara ir kitais muzikantais, scenoje bendradarbiavo su Milita Daikeryte.

Paulius Jaskūnas mielai dalijosi savo talentu ir patirtimi – vedė privačias bosinės gitaros pamokas.

Su būgnininku Jonu Lengvinu kartu sukūrė projektą „Midnight Gents“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius