Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Baldai ir dizaino sprendimai: interjeras, kuriantis būsenas

„Interjeras, kuriantis būsenas“ – tai paroda apie šiandieninį gyvenimą ir kaip jį veikia erdvės, kuriose leidžiame laiką. Apie atsakymus, kokiais įrankiais, objektais ar sprendimais galime daryti įtaką savo ir kitų žmonių savijautai.  Balandžio 25 – 27 dienomis LITEXPO vyksiančioje baldų ir dizaino ekspozicijoje pagrindinis dėmesys bus skiriamas pridėtinės vertės kūrimui interjere bei inovatyviems erdvių ir būsenų valdymo įrankiams. Drauge su ekspertais ieškosime atsakymų, kaip interjero sprendimai gali prisidėti prie mūsų emocijų, streso reguliavimo, kokybiškesnio poilsio, energijos bei kūrybiškumo aktyvavimo. Matysite gyvą transliaciją tiesiai iš LITEXPO vykstančios parodos, šiandien laukia:  11:00-13:00 „Kas „kuria“ profesionalų interjero dizainerį?“
ORGANIZATORIUS: Blank page
PRANEŠĖJA: Interjero dizainerė Rūta Bužinskaitė
13:00-15:00 Kalba architektai
ORGANIZATORIUS: Architektų sąjunga
PRANEŠĖJAI: Mantas Maziliauskas, Tomas Grunskis, Aurimas Syrusas, Petras Sakalauskas

15:00 - 16:30 ERDVĖS PSICHOLOGIJA : KĄ APIE MUS KALBA INTERJERAS?  ORGANIZATORIUS: Trukmė, UAB  PRANEŠĖJAI: Rasa Baltė Balčiūnienė (verslo psichologė, „HAI Instituto“ ir „Amres Art galerijos“ įkūrėja)
Linas Jurevičius (Interjero dizaineris „Trukmė“ prekės ženklo ambasadorius „Crack studio“ multidisciplininės interjero dizaino studijos įkūrėjas)

17:00 - 18:00 Apšvietimo projektavimas Jūsų namams: šviestuvų naujienos ir tendencijos
ORGANIZATORIUS: Asta Remeikienė PRANEŠĖJA: Asta Remeikienė  #reklama

Naujausi

 
Užsisakykite 15min naujienlaiškius