Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

„Maccabi“ išsiuntė lyderį gydytis į Kroatiją

Eurolygos ketvirtfinalyje kovojančios Tel Avivo „Maccabi“ komandos lyderis Wade'as Baldwinas išvyko gydytis į Kroatiją ir prisijungs prie ekipos tik ateinančią savaitę, pranešė Izraelio klubas.
Wade'as Baldwinas
Wade'as Baldwinas / Scanpix/IPA/SIPA nuotr.

„Maccabi“ per pirmąsias dvejas ketvirtfinalio serijos rungtynės Atėnuose prieš „Panathinaikos“ pasidalino po pergalę ir dabar serijoje iki trijų laimėjimų turi namų aikštės pranašumą – rezultatas joje lygus 1-1.

W.Baldwinas, kuris reguliariajame sezone buvo tarp trijų rezultatyviausių ir naudingiausių krepšininkų turnyre, puikiai žaidė pirmajame serijos mače, kai įmetė 15 taškų, atliko 7 rezultatyvius perdavimus ir surinko 18 naudingumo balų, tačiau amerikietis negalėjo užbaigti susitikimo dėl šlaunies traumos.

„Maccabi“ lyderis praleido antrąjį serijos mačą, o po jo išvyko į Kroatiją, kur jam bus vykdomos procedūros. Tel Avivo ekipa pranešė, kad vėl prie komandos W.Baldwinas prisijungs pirmadienį.

Antradienį „Maccabi“ jau lauks trečioji akistata su „Panathinaikos“, kuri vyks Belgrade – ten dėl neramios padėties Izraelyje šį sezoną „geltonieji“ žaidžia savo namų susitikimus.

W.Baldwinas šį sezoną vidutiniškai per susitikimą renka po 17,9 taško, 4,9 rezultatyvaus perdavimo ir 19,6 naudingumo balo. Jis buvo pripažintas naudingiausiu kovo mėnesio Eurolygos krepšininku.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Užsisakykite 15min naujienlaiškius